Cumu stabilisce una calibrazione di u puntu zero?

Hè necessariu stabilisce a vera cundizione di flussu zero è prugramma chì u puntu di setpoint in u strumentu.Se u setpoint zero ùn hè micca à u veru flussu zero, pò esse una diferenza di misurazione.Perchè ogni installazione di misuratore di flussu hè un pocu sfarente è l'onde sonore ponu viaghjà in modi ligeramente diffirenti attraversu queste diverse installazioni, una disposizione hè fatta in questa voce per stabilisce u flussu "True Zero" - SETUP ZERO.
Ci hè un "Zero Point" cù una certa installazione chì significa chì u metru di flussu mostrarà un valore micca zero quandu u flussu hè assolutamente firmatu.In questu casu, stabilisce un puntu zero cù a funzione in a finestra M42 portarà un risultatu di misurazione più precisu.
Quandu fate una prova di calibrazione, hè ancu assai impurtante.Assicuratevi chì a pipa hè piena di liquidu è u flussu hè assolutamente firmatu - chjude in modu sicuru ogni valvula è permette u tempu per ogni stabilimentu.Allora eseguite a funzione in a finestra M42 premendu i tasti MENU 4 2, dopu appughjà u tastu ENTER è aspettate finu à u contatore.e letture affissate in u cantonu in basso à destra di u screnu vanu à "00";cusì, u settore cero hè cumpletu è u strumentu indica i risultati automaticamente attraversu Window No.01.
Repetite a calibrazione di u set zero s'ellu deve esse minimizatu, vale à dì a lettura di a velocità hè sempre alta.

Tempu di pubblicazione: 14-10-2022