Misuratore di flussu elettromagneticu MTLD - Modu Meter

Modu di prova: Fornite a putenza à u cunvertitore, l'instrumentu entra in u modu di prova (fila media LCD senza simbulu di batteria à u latu drittu).U cunvertitore pò emette segnali di impulsu per compie a calibrazione di a macchina o cambià i paràmetri di u cunvertitore.Dopu avè intrutu in u modu di calibrazione di u metru, senza alcuna operazione, 3 minuti trasferiti automaticamente in u mudellu di misurazione;Sè ci hè ogni operazione, ferma u funziunamentu di mantene dopu à 3 ore di modu esaminazione, è poi trasfiruta in modu autumàticu strumentu di misura.

A transizione da u modu di misurazione à u modu di prova hè descritta quì sottu:

1) Prima attivate u pipa di canna dritta-down cù u magnetu di u telecomando infrared finu à a pusizione di Percentage, alluntanassi u magnetu;

2) Allora attivate u tubu di canna di manca finu à chì l'LCD ùn si vede micca, è poi alluntanate u magnetu.Aspettate un mumentu, u statu hà cambiatu in modu di prova digià.

Modu di misurazione: u modu di misurazione hè applicatu quandu u cunvertitore hè in usu (ci hè u simbulu di a batteria à u latu drittu di u LCD).In u modu di misurazione, u cunvertitore pò compie a misurazione di u flussu, a velocità è u paràmetru di u tubu viotu, etc. Puderà ancu emette signali di impulsu è cumunicazione RS485 o GRPR per trasmissioni infrared.

Modu di sonnu:Perchè u metru hè sigillatu in fabbrica, u cunvertitore hè stallatu in u modu di sonnu per u risparmiu di energia.U cunvertitore ùn hà micca display, senza output è pocu cunsumu d'energia.Allora l'utilizatori duveranu svegliate u cunvertitore cum'è 3.2.

Modu di spegnimentu LCD:Per riduce u cunsumu di energia è allargà a vita di u cunvertitore, u cunvertitore hà a funzione di spegnimentu LCD.A funzione predeterminata di spegnimentu LCD hè permessa quandu u cunvertitore hè fora di a fabbrica.Quandu u cunvertitore travaglia à 00:00, u LCD si spegnerà automaticamente senza affettà a misurazione normale è e funzioni di cumunicazione di u cunvertitore.Se vulete attivà l'LCD, basta à attivà una di e duie chjave flip di u cunvertitore cù u magnetu remoto, cum'è mostra in Figura 3.2.Se l'utilizatore ùn vole micca aduprà sta funzione, a funzione di chjusu LCD pò esse impostata senza usu.

Tempu di Postu: Settembre 11-2023