Chì funzioni sò aghjuntu à u sensor 6537 cumparatu cù a versione precedente 6526?

Per a nova versione meter, aghjurnà parechje funzioni.

1. gamma di velocità: da 0,02-4,5 m/s à 0,02-12 m/s

2. livellu livellu: da 0-5m à 0-10m.
3. misura liveddu: principiu da solu prissioni à tramindui ultrasonic è misura prissioni.
4. nova funzione: misura di conductivity.
5. da Doppler analogicu à Doppler digitale, a precisione hè megliu.da 2% à 1% R.
6. taglia hè cambiatu più chjuca è faciuli à stallà.u tubu misuratu Min.dimensioni di tubi da DN200 à DN150.
7. aghjuntu cumpensu temperature è funzione cumpensu prissioni.
8. cù più grande display LCD 4.5 ''.
9. U sensoru 6537 pò misurà u flussu in avanti è in daretu, 6526 hè solu per u flussu avanti.
10. cù Epoxy-sealed body design invece di 6526 corpu seal.
11. Sensor cù Modbus & SDI12 output invece di 6526 solu cù SDI12.
12. cù un sensor accelerometer integrale per misurà l'inclinazione di u sensor.
Tipu Accuratezza Velocità Gamma di prufundità Principiu di u sensoru di prufundità Principiu di a velocità visualizazione di a calculatrice Flussu di ritornu Conductivity Sensor SDI12 output Sensor Modbus output currezzione di coordenate compensazione di pressione
6526 2% FS 0,21-4,5 m/s 0,02-5 m/s Pressione Doppler LCD neru No No No No No
6537 1% R 0,2-12 m/s 0,02-10 m/s Pressione è Ultrasonic Doppler QSD LCD di culore

Tempu di Postu: Mar-15-2022